Kesää kohti

25.5.2021

Lappeenrannan Insinöörit ry:n verkkosivut on päivitetty vastaamaan Liiton ja jäsenjärjestöjen yhteistä visuaalista ulkoasua, joka takaa selkeämmän luettavuuden ja yhdenmukaisen tyylikkään sivuston kaikille jäsenjärjestöille.

Kauan odotettu kevätristeily järjestettiin turvallisesti ja onnistuneesti M/S Margaretalla tiistaina 25.5.2021. Alkuvalmisteluiden ohessa puheenjohtaja Reijo Mustonen ja sihteeri Tauno Lakkala toivottivat risteilylle osallistujat tervetulleiksi ja jakoivat yhdistyksen logolla varustettuja kasvomaskeja.  Ryhmäkuvaksen jälkeen matka suuntautui suunnitteluvaiheessa olevan Kutilan kanavan alkujuurille. Matkalla kohtasimme useita purjeveneitä ja otimme mittaa Kalle Melasen ohjaamasta kirkkovene joukkuesta, joka ohitti risteilyaluksen vauhdikkaasti, jopa kahdesti alkumatkan aikana. Lopulta kirkkovenekunta kääntyi takaisin ja M/S Margareta jatkoi matkaa kohti päämäärää. Maittavat tarjoilut, aurinkoinen sää ja uuden maisemat viritti insinöörit iloiseen risteily tunnelmaan.  Yhdistyksen puheenjohtaja Reijo Mustonen piti lyhyen tervetuliaispuheen ja Saimaan Risteilyt Oy tarjosi alkumaljat risteilyn kunniaksi. Onnistunut risteily herätti toiveita tulevasta syyskesän risteilystä, jonka toivotaan toteutuvat ilman rajoituksia ja erityisjärjestelyjä.

Valitsevasta epidemiasta johtuen kevään vuosikokous päätettiin siirtää järjestettäväksi syksylle ja kesälle kaavailtu kesäteatteri jouduttiin peruttamaan.

Lämmintä ja antoisaa kesää kaikille yhdistyksen jäsenille perheineen
Ystävällisin terveisin
Lappeenrannan Insinöörit ry:n hallitus