Ole ylpeästi Insinööri

13.5.2022

Insinöörien ammattikuntatunnukset - ole ylpeästi insinööri!

Historiaa: Insinööritunnuksilla on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia. Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus. Insinöörien ammattikunta on arvostettu, sen tähden tunnusta kannetaan ylpeästi!

Sormusten mallit ja materiaalit: Sormukset valmistetaan käsityönä 14 karaatin keltakullasta ja 14 karaatin palladium-valkokullasta sekä Sterling hopeasta kultakoristeisena. Sormuksia on kahta eri kantakokoa ja runkoleveyttä. Mallien nimet ovat Perinteinen (isompi kanta) ja Siro (pienempi kanta). Nämä mallit ovat saatavilla myös timantein koristeltuna (Jubilee -malli). Perinteisen Jubilee -mallin koristeena on 12 kpl timantteja (0,12 ct) ja Siro Jubilee -mallin koristeena on 9 kpl timantteja (0,09 ct). 

Saatavana on myös Jubilee -riipuksia sekä rintamerkkejä kultaisina ja hopeisina.

Sormusta saa käyttää heti insinööriksi valmistuttuaan.

Insinööriliitolla on yksinoikeus insinöörituotteiden välittämiseen. Sormukset, riipukset ja rintamerkit valmistetaan perinteisellä suomalaisella kultasepäntaidolla ja ne toimittaa helsinkiläinen kultasepänliike Korutalo Widemark Oy, jonka verkkokaupan kautta hoidetaan tuotteiden myynti.

Toimitusaika: Korut valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika on n. 3-4 viikkoa.

Sormuksien hintaan sisältyy:  kaiverrus, lahjakotelo sekä sormustodistus.

Kaiverrettu tuote: Kaiverretun tuotteen vaihdamme ainoastaan siinä tapauksessa, jos kaiverruksessa tai tuotteesssa on virhe. Ottakaa tällöin yhteys meihin yhteystiedot sivulta löytyvään osoitteeseen.

Sormuksien koko: Sormusten koon mittaaminen ja koon ilmoittaminen tilauksen yhteydessä on tilaajan vastuulla. Suosittelemme koon mittauttamista kultasepänliikkeessä. Kaiverrettua sormusta emme vaihda. Mikäli tilatun sormuksen koko ei olekaan sopiva, suoritamme koonmuutoksen ja tällöin se veloitetaan asiakkaalta.

Toimituskulut: 15 euroa/lähetys (kirjattu kirje).

UUSI VERKKO KAUPPA ON AVATTU

https://www.mondainekellokauppa.fi/category/76/insinooreille

SORMUKSET JA RIIPUKSET AMMATTIKUNTATUNNUKSELLA PALKITUILLE VOIT TILATA INSINÖÖRILIITOLTA

https://www.ilry.fi/jasenyys/jasenedut/insinoorilakki-ja-sormus/insinoorisormuksen-tilaus/tilaa-ammattikuntatunnus/